Novakid a primit premiul special "cea mai buna platforma de educatie online pentru copii in Romania"

Novakid a primit premiul special "cea mai buna platforma de educatie online pentru copii in Romania"
  calendar_month   update 28 Nov 2022, ora: 13:03      
Novakid, cea mai importanta platforma online de engleza pentru copii din Europa si o companie consacrata care reinventeaza invatarea limbii engleze ca a doua limba (ESL), a primit premiul special „cea mai buna platforma de educatie online pentru copii”, in cadrul evenimentului „Forbes Brands For Kids”, organizat de „Forbes Kids Romania”.

Avand in vedere misiunea de a oferi fiecarui copil sansa de a invata limba comunicarii internationale si de a stimula dezvoltarea societatii globale, Novakid si-a perfectionat procesele de afaceri si a demonstrat cu succes o crestere sanatoasa in Romania in 2022.

Un sistem de invatare recomandat de parinti altor parinti

Astfel, pana in noiembrie 2022, numarul lectiilor de engleza accesate pe platforma Novakid in Romania a crescut de sase ori, iar numarul utilizatorilor a crescut de trei ori.

Compania si-a propus sa imbunatateasca constant calificarile profesorilor sai, cat si caracteristicile tehnice ale platformei online de invatare, aspecte care justifica un coeficient de recomandare a sistemului de invatamant Novakid notabil - cu o crestere de 20% de la an la an. Cu alte cuvinte, parintii din Romania au incredere sa le recomande altor parinti lectiile la Novakid, iar numarul acestora a progresat incontinuu.

„Copiii invata limba engleza in sistemul Novakid cu preparatorul acasa, parintii nu mai fac eforturi extraordinare de a-si duce micutii la cursuri, de a pierde timp in trafic, ore pretioase pentru intreaga familie. La Novakid, engleza prin joaca se traduce in lectii pe care copiii le asteapta cu placere si nerabdare, iar in cateva luni parintii observa evolutia evidenta a prichindeilor”, puncteaza Andreea Marin, Brand Ambassador Novakid.

„Fondatorii Novakid au ales Romania ca o noua tara de lansare in iunie 2021 pentru potentialul oferit de tara noastra, in care parintii sunt din ce in ce mai preocupati sa-si creasca bilingv copiii. Am convingerea ca in 2023 vom continua in acelasi ritm, alaturi de echipa pe care am format-o”, conchide Ekaterina Russo, Country and Influencer Marketing Manager Novakid.Novakid, una din cele mai bune companii globale de invatare digitala

Pentru al doilea an consecutiv, Novakid a fost inclus in topul anual GSV, EdTech top 150, al companiilor private in spatiul de invatare digitala.

In martie 2022, Novakid a fost inclus si pe lista „Forbes”, in Top 500 cei mai buni angajatori de startup din America. Novakid a fost, de asemenea, recunoscut ca finalist la Premiile EdTech Digest Awards 2022 la categoria „Cea mai buna solutie de invatare a limbilor straine”, iar in iunie 2022 a fost selectat drept castigatorul „Companiei generale de invatare a limbilor straine a anului”, in cadrul premiilor EdTech Breakthrough 2022.

Analistii au studiat activitatea a peste 80 de scoli online care opereaza in Europa. Expertii au evaluat numarul de studenti activi si nivelul lor de satisfactie fata de procesul de invatamant, nivelul de pregatire si experienta a profesorilor, precum si preturile.

Despre Novakid

Novakid este scoala online nr. 1 de engleza pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4-12 ani din Europa. In anul 2017 s-a lansat pe piata internationala, ajungand sa activeze si in Romania incepand din iunie 2021. Profesorii acestei scoli sunt vorbitori nativi ai limbii engleze, acreditati la nivel international prin certificate CELTA, TEFL, TKT si TESOL.

Modul de predare Novakid depinde de ritmul si capacitatile elevului. Fiecare curs este personalizat, incepand cu prima lectie gratuita pe care scoala o ofera noului cursant pentru a-i observa abilitatile si modul de lucru. Parcurgerea lectiilor este interactiva, datorita activitatilor dinamice si inovative pe care profesorul le utilizeaza: excursii virtuale cu ajutorul tehnologiei, jocuri, videoclipuri si sabloane personalizate.

Pentru a afla mai multe despre scoala de engleza Novakid vizitati www.novakid.ro.Recomandari

Newsletter Ele.ro

Sa dam telefon la Politie la Salvare la Pompieri la NASA
  • person

    "el scrie jurnalul unui filosof mincinos. eu sunt amanta filosofului. a￯i nu am de ce sa￯ mint."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right