Cum sa "jonglezi" cu dimensiunile, atunci cand alegi protectii de pat pentru copii?

Cum sa "jonglezi" cu dimensiunile, atunci cand alegi protectii de pat pentru copii?
  calendar_month   update 15 Sep 2022, ora: 16:10      
Articolele multifuncționale, care au dimensiunile ajustabile și pot fi transformate cu ușurință, sunt foarte îndrăgite de cumpărători. Din această gamă fac parte și modelele de protecții de pat pentru copii, deosebit de utile pentru siguranța acestora la vârste fragede. Deși patul este considerat cel mai prietenos mobilier din casă, iată că, deseori, micuții îi descoperă și aspectele mai puțin amicale.

Alunecările de pe saltea, loviturile de cadrul rigid și accidentările mai brutale cu impact periculos asupra capului sau pieptului sunt printre cele mai frecvente în rândul piticoților. Pentru a nu da curs evenimentelor cu urmări nefaste, este recomandat ca până la vârsta de 5 ani să fie montate protectii pat copii, pe una sau mai multe dintre lateralele acestuia.

În această categorie, vei găsi echipamente extrem de practice și eficiente pentru a asigura juniorului un mediu sigur de joacă sau de odihnă în pat. Mai mult decât atât, dimensiunile variate te vor ajuta să profiți din plin de versatilitatea acestor produse, putând adapta echipamentul ales la vârsta copilului, odată cu trecerea timpului.

Nu va mai fi nevoie să achiziționezi alte produse atunci când acesta crește, sistemele de reglare permițând ajustarea rapidă a dimensiunilor. Iată cum poți "jongla" cu montarea acestor produse, pentru a obține un spațiu sigur pentru năzdrăvaniile celui mic!

Barierele XXL cu înălțimi ajustabile între 81 și 96 cm

Barierele XXL sunt ideale pentru copiii cu vârsta între 0 și 5 ani. Aceste modele sunt cele mai mari și mai înalte pe care le poți găsi în prezent, putând fi montate pe majoritatea tipurilor de paturi și saltele. Lungimea generoasă asigură protecția pe toată laterala patului, iar înălțimea de până la 96 de cm oferă siguranță chiar și atunci când micuțul explorator stă în picioare pe saltea. Conectează mai multe bariere și vei realiza un țarc de joacă minunat! Aceste protecții de pat pentru copii îți vor aduce garantat mai multă liniște, fiind superlativul siguranței.

Apărătorile cu înălțimi ajustabile între 69 și 97 cm

Apărătorile laterale au, de asemenea, înălțimi deosebit de ofertante, cuprinse între 69 și 97 de cm. Sunt recomandate copiilor cu vârsta până în 5 ani și pot fi montate pe una sau toate lateralele patului.

Marginile de siguranța rabatabile

Marginile de siguranța se pot rabata la 180 de grade spre exteriorul patului, iar butoanele din dotare blochează plierea nedorită. Au o înălțime de 48.5 cm și sunt recomandate copiilor cu vârsta până în 5 ani.

Bumperele împletite sau tip rulouBumperele împletite și cele tip rulou sunt printre cele mai îndrăgite protecții de pat pentru copii, datorită designului vesel și materialelor moi. Sunt foarte lungi, iar textura acestora împiedică lovirea bebelușului de marginile patului, protejându-i atât capul, cât și restul corpului. Dimensiunile între 250 cm și 380 cm îți vor permite să alegi exact varianta potrivită patului utilizat de bebe. Se recomandă cu precădere micuților sub 3 ani.Bumperele flexibile cu spumă cu memorie

Bumperele flexibile sunt un mod excelent de a-l proteja pe bebe! Aceste echipamente pot fi modelate în funcție de necesități, obținând unele variații de lungime prin îndoire. Indiferent de lungime, modelele au lățimea de 14 cm și înălțimea de 19 cm, iar prin montarea lor te asiguri că micuțul nu va cădea din pat. Sunt potrivite copiilor sub 3 ani și greutatea sub 15 kg.

Achiziționează și montează modelul de protecții pat copii cel mai potrivit și ferește juniorul de experiențele periculoase!Recomandari

Newsletter Ele.ro

Let`s take a look
  • person

    "despre frumusetea care se ascunde in fiecare din noi si despre cum sa fii cu adevarat glamour."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right