Cum alegeti cea mai buna tableta pentru copil?

Cum alegeti cea mai buna tableta pentru copil?
  calendar_month     photo_camerawww.smarttabbyboo.com    
În ziua de astăzi, copii sunt expuși tehnologiei de la vârste tot mai fragede, aceștia cresc într-o societate avansată din punct de vedere tehnologic. În calitate de părinți / bunici avem datoria de a găsi un echilibru între "viața digitală" și viața reală. Din acest motiv achiziționarea unei tablete special create pentru copii este importantă, tableta este bine să aibă conținut specific vârstei preinstalat, educativ pentru dezvoltarea acestuia, control parental, interfață prietenoasă, carcase rezistente și frumos colorate.

Alegerea celei mai bune tablete pentru copii poate fi o provocare, deoarece trebuie să luați în considerare tipul produsului, utilitatea acestuia, vârsta copilului, prețul, controlul parental, programe și aplicații, durabilitate, utilizare, durata de viață a bateriei, service.

Acest ghid vă va ajuta să alegeți cadoul perfect, util, pentru copil așa cum veți găsi la producătorul român de tablete copii și în magazinul online SMART TabbyBoo asigurându-vă că experiența copilului online este educativă, distractivă și sigură.

Factori de luat în considerare când cumpărați o tabletă pentru copil

1. Durabilitatea

Atunci când cumpărați tablete pentru copii trebuie luați în calcul faptul că cei mici nu sunt întotdeauna atenți și în perioada de creștere pot avea unele probleme de coordonare, așadar o tableta va trece, cu siguranță, prin multiple căzături. Din acest punct de vedere, este important ca dispozitivul achiziționat să fie rezistent. Așadar, trebuie să cumpărați o tabletă robustă cu o husă de protectie de silicon sau EVA, pentru a o proteja de căzături sau accidente, pentru a extinde durata de viață a acesteia.

2. Dimensiunea ecranului

De regula, dimensiunea ecranului și greutatea tabletei sunt direct proporționale cu vârsta copilului. Ca atare pentru un copil de 2-7 ani, este important sa alegeți o tabletă de 7 maxim 8 inchi, în timp ce pentru copii mai mari puteți alege una de 10 sau 12 inch. Aceste caracteristici sunt importante pentru confortul de utilizare atât la grădiniță, scoală cât și în timpul liber, zboruri pe distanțe lungi sau călătorii rutiere.

3. Control parental

Controlul parental al tabletei este un aspect important atunci când achiziționați o tabletă pentru copii. Pentru a putea monitoriza modul în care copilul utilizează tableta, precum și timpul petrecut jucându-se cu aceasta, modelul pentru copii trebuie să aibă control parental, fie din fabricație, fie prin instalarea unei aplicații. Acesta va asigura că utilizatorul nu are acces la conținut nepotrivit varstei și că este protejat în mediul online.4. Caracteristici tehnice

Nu vă lăsați păcăliți cu tablete ieftine și caracteristici tehnice slabe precum 0,5 GB sau 1 GB RAM cu 8 sau 16 GB memorie de stocare ROM, și nu confundați memoria procesare RAM cu memoria de stocare ROM.

Alegeți tablete de minim 4 GB RAM. Cu cât memoria de procesare RAM a tabletei este mai mare 6, 8 sau 12 GB RAM cu atât copilul se va bucura de tabletă fără întreruperi. Memoria de stocare ROM oferă spațiu amplu pentru aplicații, jocuri, media si este bine sa fie de minim 32 GB sau 64 GB. Indiferent dacă este vorba de învățare sau de joacă, există o aplicație pentru orice. Memoria ROM se poate extinde cu carduri de memorie care se cumpără separat.

5. Garanție și service fără griji

Atenție la tabletele care nu mai pot fi reparate! Achiziționarea unei tablete este o investiție importantă, de aceea trebuie să apelați la un comerciant de încredere precum cei de la SMART TabbyBoo, care să ofere garanție și service la un preț foarte bun indiferent ce se ii face copilul tabletei.


Recomandari