COYA O redefinire a luxului in calatorii

COYA O redefinire a luxului in calatorii
  calendar_month   update 25 Apr 2024, ora: 15:40   photo_camerawww.cybex-online.com    
Gândit până la cel mai mic detaliu, perfect, practic și în același timp absolut exclusivist. Caruciorul COYA de la CYBEX este creat pentru părinții stilați care cer ce este mai bun în călătorii. Este primul cărucior ultra-compact din această gamă, care combină elegant designul iconic cu funcționalitatea perfectă. Fie că mergeți pe străzile aglomerate ale metropolei sau călătoriți în căutarea aventurii în țări îndepărtate, COYA stabilește un nou standard de lux în călătorii , de la prima iesire pe ușă.

Căutați un cărucior compact, dar confortabil și robust, pe care să îl puteți lua oricând cu voi și totuși să păstrați un aspect impecabil? COYA este aspirația împlinită pentru toate familiile care au cele mai exigente standarde. Compact în câteva secunde, compatibil cu dimensiunile bagajelor de mână și atât de ușor încât devine imediat companionul preferat în toate călătoriile urbane.COYA oferă un confort excepțional micilor pasageri. Spătarul poate fi ajustat într-o poziție ergonomică complet orizontală, ceea ce este esențial mai ales pentru nou-născuți și datorită suportului de picioare ajustabil, copiii beneficiază de confort absolut încă din prima zi. Sistemul unic de centuri de siguranță cu o singura tragere ajută la asigurarea copilului în cărucior cu o singură mână în câteva secunde și, astfel, căruciorul se adaptează ușor la creșterea copilului.

La fel ca și celelalte cărucioare CYBEX, acesta este proiectat pentru a facilita un sistem eficient de călătorie. Pe șasiu se pot monta o parte sport și oricare dintre scaunele auto premiate pentru nou-născuți CYBEX, permițând astfel transferul neîntrerupt al bebelușului adormit de la plimbare la mașină și invers. Căruciorul poate fi pliat cu o singură mână în câteva secunde și depozitat confortabil chiar și în compartimentul de deasupra capului în avion sau tren. Dotările, cum ar fi curelele integrate cu padding pentru transportare, suportul respirabil pentru spate cu plasă, coșul mare de cumpărături și suspensia integrată a roților din față, care navigheaza cu ușurință prin sălile de așteptare ale aeroporturilor cât și străzile urbane, sunt doar un bonus suplimentar.

Căruciorul CYBEX COŸA poate fi utilizat de la naștere până la aproximativ patru ani și este disponibil într-o gamă largă de culori la modă, de la roz piersică până la negru atemporal.Despre compania CYBEX

Compania, fondată în 2005, este cunoscută la nivel mondial pentru designul său iconic, tehnologiile inovatoare, funcționalitatea și caracteristicile de siguranță de top ale tuturor produselor sale pentru părinți stilati. Scopul produselor CYBEX este să se integreze perfect în stilul de viață al părinților, motiv pentru care compania adesea surprinde cu colecții de modă unice, care se inspiră din ultimele tendințe și aduc elemente de haute couture în viața părintească.Vizitați: www.cybex-online.com


Recomandari