Cel mai ravnit carucior de lux este disponibil si in Romania! Cybex Balios S Lux este caruciorul ideal pentru mame stilate.

Cel mai ravnit carucior de lux este disponibil si in Romania! Cybex Balios S Lux este caruciorul ideal pentru mame stilate.
  calendar_month   update 25 Feb 2023, ora: 18:39   photo_cameracybex-online.com    
Cybex a creat Balios S Lux inspirat din aglomerația, dar și eleganța marilor orașe Europene. Cu un design de lux, materiale premium și confort excepțional pentru micuți, Balios S Lux devinde cel mai râvnit și așteptat cărucior de lux din România.

Culorile moderne și designul căruciorului transformă Balios S Lux într-o bijuterie ce oferă eleganță și încredere tinerelor mame. Bebelușii se simt extrem de confortabil, iar plimbarea în oraș devine cel mai prețios moment petrecut împreună cu micuții.

Balios S Lux este un cărucior modular, accesoriile sale fiind foarte ușor de fixat, chiar și în timpul plimbării prin oraș. Este potrivit pentru cei mici din momentul nașterii până la vârstă de 4 ani.

Moduri de călătorie.

Balios S Lux are 4 moduri diferite de călătorie, în funcție de vremea capricioasă sau plăcută. Astfel, căruciorul poate fi accesorizat cu o scoică, un dispozitiv de tip cocon, scaun de copil sau poate fi folosit în mod clasic pentru un somn liniștit al micuților.Caracteristici pentru 100% confort.

Tipul de suspensie avansată permite căruciorului să mențină confortul micuților chiar și atunci când există suprafețe deformate ale asfaltului. De asemenea, corpul căruciorului poate fi modificat în diferite unghiuri și poziții in funcție de dimensiunile copilului.Ajustare simplă și fără efort.

Cu doar o singură mâna poți fixa micuțul în cărucior. Fiecare ajustare, indiferent de vârsta copilului, se realizează într-o clipă. De asemenea, Balios S Lux se strânge atât de simplu pentru a deveni compact și ușor de pus în portbagaj.

Căruciorul Balios S Lux este disponibil la partenerii CYBEX din România aici: https://www.cybex-online.com/en/ro/storesDespre CYBEX

Pentru CYBEX, siguranța, inovația și stilul de viață sunt primordiale. Brandul german dezvoltă produse care fac viața de zi cu zi pentru părinți și copii mai sigură și mai confortabilă. Toate produsele urmează CYBEX D.S.F. principiul inovației, combinația unică de design distinctiv, cele mai înalte standarde de siguranță și funcționalitate inteligentă – „pentru toți oamenii de mâine”.

Pentru mai multe informații despre CYBEX, vă rugăm să vizitați www.cybex-online.com.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Fereastra din tine
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right