Cum sa faci sex cand ai un copil in preajma. Solutii simple pentru o problema complicata!

Cum sa faci sex cand ai un copil in preajma. Solutii simple pentru o problema complicata!
  calendar_month   update 15 Nov 2013, ora: 13:25      
Dupa ce apare un copil, viata sexuala a unui cuplu se schimba complet. Iar, de cele mai multe ori, aceasta schimbare nu este una in bine. Oboseala, rutina, problemele si grijile ii fac pe cei doi parinti sa puna pe un loc secundar dorintele si placerile sexuale.

Iar acesta este unul dintre motive pentru care cei doi ajung sa se raceasca unul de celalalt. Tocmai de aceea, este important sa reusiti sa va faceti timp si pentru voi, chiar si atunci cand aveti un copil.

Sexul poate convietui foarte bine cu meseria de parinte si nu trebuie sa renuntati la el in momentul in care apare un copil in viata voastra.

Sexul in fata bebelusului, permis sau nu?

Exista o limita de varsta pana la care ai voie sa faci sex in fata bebelusului, fara a-l traumatiza in niciun fel. Daca are mai putin de 6 luni, atunci nu exista nicio problema in a va manifesta dragostea in aceeasi camera cu el. Specialistii sustin ca la aceasta varsta este prea mic sa inteleaga ce se intampla in jurul lui.

Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca bebe este in siguranta in patut si sa treceti la treaba.

Cum faci sex cand ai in preajma un copil de 1-2 ani?

Pe masura ce creste si atinge pragul de 2 anisori, lucrurile incep sa se complice, deoarece devine mai curios ca niciodata si adora sa stea in preajma voastra. In niciun caz nu mai este permis sa faci sex in fata lui. Dimpotriva, trebuie sa va luati ceva masuri de precautie pentru a nu fi surprinsi in timpul actului sexual. Copiii mici sunt foarte curiosi din fire si dornici tot timpul sa vada ce se afla in spatele usilor inchise. Ei ar putea fi foarte afectati emotional daca va surprind facand sex.

Singura sansa pentru a va bucura de intimitate este atunci cand copilul doarme - la pranz sau seara - sau cand este in camera de joaca si este absorbit de ceea ce face. Chiar si asa, trebuie sa fiti mai sprinteni ca niciodata si sa va asigurati ca usa la camera este bine inchisa, pentru ca oricand micutul ar putea intra peste voi.

Sexul in preajma prescolarului, sigur?

Pe la 3 anisori, curiozitatea copilului este foarte mare, dar incepe sa iasa la iveala dorinta si nevoia de independenta. Pana la 6-7 ani, copilul nu va mai fi atat de atasat de voi si va dori sa faca din ce in ce mai multe lucruri singurel.

Totusi, perioada prescolara este una zburdalnica, iar faptul ca acum se deplaseaza cu usurinta si este curios din cale-afara v-ar putea ingreuna eforturile de a va furisa pentru a face sex. Trebuie sa fiti mai precauti ca niciodata si sa tineti departe intimitatea dormitorului de ochii lui. Daca va suprinde facand sex, micutul are la varsta aceasta impresia ca tati vrea sa ii faca rau lui mami si s-ar putea speria foarte tare.

Nu abandona insa ideea de a te bucura alaturi de partener de scene fierbinti, dar ai grija ca acest lucru sa se intample cand copilul doarme sau nu este acasa. Fiti creativi si inventivi si mereu pregatiti sa o faceti "pe fuga" - cand pleaca masina de gradinita a copilului, inainte de serviciu, inainte sa vina copilul de la gradinita, cand este in parculet cu bunicii etc. S-ar putea sa fie chiar mai interesant si sa condimenteze un pic viata voastra sexuala.

Sexul cu copii mari in casa, mai putine griji?

Pe masura ce copilul creste, este important sa ii cultivi in educatia lui ideea ca fiecare persoana are nevoie de intimitate, inclusiv el, ca se bate la usa inainte de a intra peste cineva si asa mai departe. Numai asa veti reusi sa va bucurati de momente de intimitate departe de curiozitatea copilului.Daniela Ganciu

Foto: [[http://www.momlogic.com]]

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Mici secrete despre barbati si femei !....(Varianta originala,necenzurata)
  • person

    "articolele publicate pe site in varianta necenzurata si adresele paginii mele web!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right