5 sfaturi utile cand calatoresti cu bebe

5 sfaturi utile cand calatoresti cu bebe
  calendar_month        
Călătoria cu un bebeluș poate fi provocatoare, însă cu planificarea potrivită, poți reduce stresul și poate ajunge să fie o experiență pozitivă și plăcută. Dacă urmează să pleci pentru prima dată cu bebe într-o vacanță mai lungă, cu mașina sau cu avionul, sfaturile de mai jos îți vor fi de mare folos!

Planifică totul în detaliu

Singurul lucru prin care poți reduce stresul de dinaintea unei călătorii cu cel mic este să planifici tot ce poate fi în controlul tău. Poți începe cu transportul – cântărește avantajele și dezavantajele unui drum cu mașina, avionul sau trenul și alege varianta potrivită pentru voi. Nu există o soluție universal valabilă. Există părinți care preferă zborul pentru că bebelușii nu suportă un drum prea lung cu mașina și părinți care mergi în concedii cu mașina tocmai pentru că pare un mediu mult mai confortabil pentru bebe.

Nu ezita să folosești listele în organizare

Planificarea unei călătorii este mult mai ușoară și eficientă cu ajutorul listelor. Fă din timp o listă cu toate lucrurile de care crezi că vei avea nevoie în această vacanță, de la haine bebelusi și medicamente, până la jucării și documente. Vei vedea cât de utilă îți va fi în momentul în care vei începe efectiv să faci bagajele și nu vei știi de unde să începi.

Nu îți face așteptări prea mari și bucură-te de moment

Când călătorești cu un bebeluș, nu trebuie să îți faci prea multe planuri. Poți să pui în bagaj costume de baie și ochelari de soare bebelusi, cu gândul că veți merge în fiecare zi la plajă, doar ca să constați că cel mic nu are atât de multă răbdare pe malul mării. Nu este cazul să te întristezi, ci mai degrabă caută alte activități de care să vă bucurați împreună. La final îți vei da seama că a fost cea mai frumoasă vacanță, chiar dacă nu a fost așa cum ți-ai imaginat.

Caută din timp locuri baby-friendly

Când călătorești cu un bebeluș, ar fi bine să cauți din timp locuri în care să mergeți la masă sau să vă petreceți timpul liber. Spațiile aglomerate nu sunt potrivite pentru bebeluși și nici cele cu zgomote puternice. Căutați cafenele cochete, ascunse pe străduțe, stabiliți o ieșire la un zoo, găsiți restaurante cu recenzii bune de la care puteți comanda la cazare, etc. Asigură-te că ai în bagaj haine fete sau băieți și pentru alte tipuri de activități.Nu te panica la prima situație neprevăzută

Vacanțele cu bebeluși pot fi imprevizibile. Poate în prima zi de vacanță cel mic va face febră – dacă nu e o febră mare și bebe nu pare a fi afectat prea tare de temperatura pe care o arată termometrul, nu te panica și nu lăsa acest lucru să îți strice vacanța. Dacă ai aplicat primul sfat, probabil deja ai pregătit în bagaj medicamentele necesare pentru gestionarea acestei situații.

Cu cât trece timpul și bebe va crește, cu atât vor deveni mai ușoare aceste călătorii. Bucură-te de fiecare moment și creați împreună cele mai frumoase amintiri!


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Marketing viral vs Guerilla marketing
  • person

    "impreuna putem avea succesul dorit pe plan profesional."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right