Alegerea unui aspirator de unghii

Alegerea unui aspirator de unghii
  calendar_month        
Manichiura modernă este o adevărată artă. Echipamente precum un aspirator special, o lampă cu ultraviolete, diverse tipuri de dispozitive de pedichiură și manichiură sunt pur și simplu necesare pentru maeștrii din industria unghiilor. Puritatea, siguranța și calitatea muncii maestrului depind de calitatea și puterea instrumentului și a echipamentului. Ar trebui să iei în considerare și un aspirator unghii. Puține persoane apelează la serviciile unui specialist numai pentru curățarea igienică a unghiilor. Procedura, de regulă, include prelucrarea cuticulei și a părții cheratinizate a pielii din jurul plăcii unghiilor cu o freză, acoperirea cu un material special pentru întărire sau construcții de unghii. Un astfel de material necesită întotdeauna pilirea și șlefuirea plăcii, rezultând praf fin care înfundă suprafața de lucru și este dăunător atunci când este inhalat de o persoană. Prin urmare, un aspirator unghii pentru o masă de manichiură este pur și simplu necesar atunci când lucrezi cu materiale chimice.

De ce să alegi un aspirator unghii?

O persoană care oferă servicii de extensie a unghiilor își pune în pericol sănătatea în mod constant prin inhalarea prafului acrilic sau gel. Și pentru client, această procedură se poate transforma într-o surpriză neplăcută sub forma unei alergii. Deci, va fi corect dacă echipezi locul de muncă în conformitate cu regulile de siguranță și normele sanitare și epidemiologice instalând un aspirator unghii. Alegerea acestui dispozitiv nu este atât de ușoară, iar maeștrii începători nu știu întotdeauna la ce să acorde atenție și pe ce să se bazeze atunci când aleg.

Îți va fi necesar un aspirator unghii, astfel încât, în timpul procedurii, praful, particulele unui strat de unghii să nu zboare în jur, interferând atât cu manichiurista, cât și cu clientul său, ci să fie colectate într-un recipient special. Acesta este un dispozitiv compact care este plasat la locul de muncă sau montat în masă și are suficientă putere pentru a îndepărta praful. Producătorii încearcă în toate modurile posibile să reducă nivelul de zgomot, și în general, acesta poate avea un nivel de zgomot mediu: aspiratorul se aude, dar nu irită. Cel mai adesea, dispozitivul este din plastic, și uneori chiar și colectorul de praf este din plastic, dar de obicei sunt din material textil.

Principalele tipuri de aspiratoare unghii

Aspirator unghii de masă. Acesta este un dispozitiv ieftin, compact, care de cele mai multe ori ia forma unui suport pentru mâini și, de fapt, este un dispozitiv 2 în 1. Acest aspirator este excelent pentru natura înmișcarea muncii maestrului, de exemplu, pentru lucru la domiciliul clientului. Este mic și ușor, se potrivește cu ușurință într-o geantă și poate fi instalat cu ușurință pe un desktop. La modelele mai avansate de aspiratoare unghii de masă, pot exista opțiuni suplimentare: pornire/oprire automată (prin temporizator), iluminare din spate, husă moale detașabilă pentru confortul clientului.

Aspirator unghii încorporat. Acesta este un echipament staționar, care este montat sub biroul manichiuristei, iar deschiderea de lucru (de aspirație) este acoperită cu o grilă de protecție. Astfel de dispozitive au mai multă putere în comparație cu versiunile mobile și te servesc mult timp.

Recomandari