Cele mai frumoase tendinte de make-up 2023 pentru fata

Cele mai frumoase tendinte de make-up 2023 pentru fata
  calendar_month        
Nu există prea mult blush în 2023. Pentru obrajii trandafirii, anul acesta mergem pe blush-uri în tonuri de roz și roșu. Dar nuanțele de pământ precum teracotă sau bronzul sunt folosite și pentru a crea aspectul proaspăt al obrazului de măr. Fii generoasă când aplici și îndrăznește să-ți acoperi obrajii într-un roz aprins. Cu această tendință de machiaj, poți oferi look-ului tău o prospețime naturală și poți asigura un ten strălucitor și sănătos. Pentru un aspect proaspăt aplică puțin fard pe nas. Cele mai bune pensule de machiaj pe care le poți folosi sunt cele din peri naturali.

Fără aspect de make-up – Tendința de frumusețe minimalistă

Lăsăm în urmă fondurile de ten grele și machiajul integral. În 2023, strălucirea fără machiaj va trece în prim-plan. Când vine vorba de minimalism, aspectul delicat este pe primul loc, pe care îl poți obține cu texturi ușoare, un finisaj natural și multă strălucire. Cremele de zi colorante și iluminatoarele sunt cele mai importante elemente esențiale. Deosebit de important, este să nu folosești produse mate sau pudră. Practic, strălucirea este punctul central al acestei tendințe de frumusețe. Produsele cosmetice pentru make-up cu Vitamina C sunt un stimulent suplimentar de strălucire. Au un efect antioxidant, stimulează formarea colagenului și sunt completarea perfectă pentru rutina de îngrijire a feței. Look-ul strălucitor poate fi combinat foarte bine cu Glossy Chocolate Lips - mai natural în ciuda machiajului nu este posibil.

Ce machiaj este in tendinţe?

Există trei mari tendințe pentru make-up în 2023: machiajul ochilor cu un caracter statement, combinații de rujuri strălucitoare și o strălucire naturală pentru față. Ochii sunt puși în scenă cu farduri de pleoape colorate sau strălucitoare - mai ales tonuri reci de albastru - în timp ce creionul de ochi și genele de tipul piciorului de păianjen sărbătoresc marea revenire. O altă tendință sunt buzele lucioase, care sunt implementate într-o varietate de moduri. Fie în nuanțe de maro ciocolată, tonuri puternice de roșu sau violet închis până la negru - buzele strălucesc într-o mare varietate de culori în acest an. A treia tendință importantă de make-up din 2023 se concentrează pe naturalețe. Fondurile de ten de acoperire și conturarea fac loc pentru iluminatoare și obrajii de măr roz pentru a crea un aspect minimalist, fără machiaj.

Eyeliner și ruj de buze

În 2023, eyelinerul va experimenta marea sa renaștere a frumuseții. Fie într-o versiune XXL cu aripioare atrăgătoare sau jumătate de eyeliner, care completează machiajul minimalist al ochilor și aduce rafinament look-ului. Fardurile de ochi sunt la cerere mai mult ca niciodată în 2023 și sunt deosebit de populare în tonuri reci și strălucitoare. De la albastru la argintiu, există fardul de pleoape potrivit pentru fiecare culoare de ochi. Culorile închise și intense conduc tendințele de culoare a rujului din 2023. Fie că sunt nuanțe naturale de maro, roșu puternic sau nuanțe închise precum bordeaux, fructe de pădure sau chiar negru - nu ar trebui să lipsească de pe buzele tale în acest an. Acestea sunt definite cu un finisaj lucios. Pur și simplu aplică un luciu de buze incolor peste ruj.

În primăvara și vara anului 2023 există într-adevăr o tendință pentru fiecare gust. Toate preferințele de make-up sunt satisfăcute, de la aproape fără machiaj la look-uri dramatice sau viu colorate și clasice atemporale. Așa că s-au întâmplat multe pe podiumuri în ceea ce privește frumusețea.

Recomandari