Cum sa nu folosesc un elastic de par. Greseli pe care le fac frecvent femeile si duc la caderea parului

Cum sa nu folosesc un elastic de par. Greseli pe care le fac frecvent femeile si duc la caderea parului
  calendar_month        
Există câteva obiceiuri proaste pe care trebuie să le elimini dacă vrei să eviți căderea părului. Poate un elastic de par să-mi facă părul să cadă mai mult? Aceasta este întrebarea pe care ne-am pus-o cu toții la un moment dat.

Elasticul, eternul nostru aliat pentru a ne strânge părul în sute de feluri și care servește și ca brățară casual, poate fi dauntor pentru sănătatea părului dacă nu il folosim în mod corect.

Cum să NU folosești un elastic de par dacă vrei să previi căderea părului

Ca răspuns la întrebarea de mai sus, nu, un elastic de par nu poate provoca direct căderea părului. Cu toate acestea, poate contribui la căderea părului dacă nu îl folosești corect. Iată câteva sfaturi despre cum nu ar trebui să porți niciodată un elastic pentru a nu-ți deteriora părul.

1. Nu purta elastic cu părul ud. Dacă vă puneți părul într-o coadă de cal când este încă umed, umiditatea va rămâne în fibrele de păr timp de câteva ore. Acest lucru va face ca părul să devină mai slab și mai fragil în timp.

2. Nu-ți lega părul când te duci la culcare. Legarea părului în timp ce dormi îi dă volum, e mai bine să fie mai puternic? Nimic din toate astea. Să-ți ții părul în coadă de cal toată noaptea este un alt obicei prost pe care ar trebui să-l eviți chiar acum.

Nu il lega prea strâns Acesta este cel mai important punct. Bineînțeles că ne dorim cu toții ca coada să arate netedă, puternică și fără niciun fir de păr ieșit din loc, dar asta nu înseamnă că trebuie să o legi prea strâns. Dacă acest obicei este constant, poate duce la alopecie de tracțiune din cauza menținerii părului în tensiune pentru perioade lungi de timp.

4. Alegeți elasticul potrivit pentru păr. Nu toate elasticele de păr sunt la fel. Evitați-le pe cele cu agrafe metalice și optați în schimb pentru cele din țesătură moale.Recomandari

Newsletter Ele.ro

Eu insami
  • person

    "women are meant to be loved...not understood"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right