Servicii cosmetice la mare cautare - de ce sa alegi epilarea definitiva, la saloane din Galati sau Pitesti

Servicii cosmetice la mare cautare - de ce sa alegi epilarea definitiva, la saloane din Galati sau Pitesti
  calendar_month   update 06 Iun 2024, ora: 14:27   photo_cameradermepil.ro    
Odată cu venirea verii, toată lumea vrea să arate bine, nu doar doamnele și domnișoarele, dar și domnii. Metode de a fi fresh și de a înfrunta temperaturile caniculare sunt la îndemâna tuturor, de la haine lejere și protecție solară, până la coafuri nepretențioase.

Printre altele, sunt metode excelente și de îndepărtare a părului nedorit, de care femeile sigur vor profita, dar nu numai ele. Una dintre metode este epilarea definitiva cu laser, serviciu disponibil și la Dermepil. Aflăm mai jos care sunt beneficiile acestei metode de epilare.

Epilarea definitivă este la îndemâna oricui

Epilarea este acel procedeu care se aplică pe porțiunile de corp unde există păr nedorit: picioare, axilă, față, inghinal, spate, brațe. Atât femeile, cât și bărbații își doresc să îndepărteze acest exces de păr prin diverse metode. Unii folosesc crema epilatoare, alții ceara sau aparatul electric. Sunt chiar și persoane care utilizează frecvent aparatul de ras. Nici una dintre aceste metode nu este viabila pe termen lung, deoarece nu dau rezultate durabile. În plus, părul continuă să crească, iar metodele acestea costă bani în permanență.

O metodă simplă și la îndemână este, desigur, o epilare definitivă Galați. Cu ajutorul unui aparat specializat, în doar câteva ședințe se scapă definitiv de părul nedorit.

Metoda se poate încerca de asemenea și prin epilare definitivă Pitești, o altă locație deschisă iubitorilor de frumusețe.

Cum se procedează în cadrul unei ședințe de epilare definitivă

Așa după cum îi arată și numele, epilarea definitivă face ca părul nedorit să dispară în doar câteva ședințe. Sigur, se ține cont de pilozitate, dacă firul de păr este mai gros și des acesta va necesita câteva ședințe. Dar cel subțire și rar va fi îndepărtat mai rapid, datorită unui aparat performant.

Cu o tehnologie de ultimă generație și grație unui aparat numit diodă, acesta acționează cu patru lungimi de undă pentru a stopa creșterea părului din rădăcina. Puternic, dar și neinvaziv, aparatul rezolvă problemele legate de părul nedorit din diferite zone ale corpului: picioare, axilă, inghinal, față sau spate.

Pe pagina oficială dermepil.ro se pot accesa prețurile acestor epilări pe diverse zone ale corpului precum și pachete avantajoase atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Prețuri excelente, dar și opțiuni se găsesc doar aici, la salonul Dermepil.


Rejuvenare facială cu laserOdată cu trecerea timpului fața, gâtul și decolteul își pierd din elasticitate și colagen. Apar și diverse pete, fie de la soare, fie din diverse motive. Pentru un boost de colagen, dar și tratarea micilor imperfecțiuni, există terapia cu laser, de rejuvenare facială. Se recomandă alegerea unui pachet complet de șase ședințe, pentru menținerea rezultatului obținut deși rezultate vizibile apar chiar de la prima ședință.

Iată cum, cu ajutorul acestui aparat cu laser, sunt rezolvate mai multe probleme odată, în doar câteva ședințe. Profesionalismul angajaților și aparatura ultraperformantă se combină împreună pentru rezultate excelente.

Pentru programări accesați pagina oficială dermepil.ro.

Contact:

0721 113 367
0310 051 555
contact@dermepil.ro
Sos. Viilor, sector 5, București


Recomandari