10 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a-ti vopsi parul

10 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a-ti vopsi parul
  calendar_month        
Ce femeie nu s-a gândit niciodată să- și schimbe culoarea părului? Într-adevăr, vopsirea părului îți poate oferi inspirație, poate face minuni pentru stima de sine, poate face o femeie mai încrezătoare sau, bineînțeles, efectul poate fi exact invers și asta pentru că nu se ține cont de o serie de factori pe care fiecare femeie ar trebui să-i știe înainte de a-și vopsi părul. Iată 10 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a-ți vopsi părul:

Înainte de a vă vopsi părul, gândiți-vă bine înainte de a alege culoarea

Când vine vorba de culoare, sunt mulți factori care trebuie luați în considerare, de la nuanța pielii, până la nuanța de vopsea de păr alesă, de exemplu, dacă este blond, există miere, argintiu. Pe scurt, înainte de a decide culoarea pe care o dorești, fii conștient de culoarea ta reală și de posibilitățile pe care le oferă părului tău. Dacă culoarea este potrivită pentru nuanța pielii tale, dar ținând cont de faptul că fiecare păr va reacționa într-un mod diferit. Sunt factori care trec cu mult dincolo de genetică și care influențează rezultatele, precum faptul că ai folosit deja o altă vopsea de păr sau chiar dacă este virgin sau uscat.

Starea firelor de păr

Un rezultat bun depinde și de starea firelor de păr, așa că fii conștient de starea părului tău. Este necesar să diagnosticați starea firelor înainte de a-l vopsi, deoarece nu tot părul poate rezista la colorare, iar unele tipuri de vopsea de păr nu sunt compatibile. Înainte de a-ți vopsi părul, idealul este să ai grijă de fire pentru a nu îți asuma riscuri neplacute.

Luați în considerare bugetul dumneavostră

Nu este suficient să ai bani să mergi la un salon bun și să alegi cel mai bun colorist din păcate. Trebuie să te pregătești pentru o cheltuială fixă ​​pentru a-ți menține culoarea, cel puțin o dată la patru săptămâni, deși multe persoane trebuie să facă un retuș în mai puțin timp și, în funcție de culoarea aleasa, chiar săptămânal. Deși cheltuiala lunară nu este absurdă, dacă părul tău este în stare bună, în funcție de culoarea aleasă, va fi necesară ceva îngrijire, de la hidratare la șampoane și balsamuri specifice, măști. În funcție de culoarea aleasă sau de starea ta, produsele pot fi mai scumpe.

Culorile se estompează

Înainte de a vă vopsi părul, este necesar să țineți cont de această realitate dură: culoarea se estompează, atât tonurile de blond, cât și de roșu, și se estompează foarte mult. Și nu numai, de multe ori culoarea se schimbă după prima spălare sau durează doar o săptămână. Da, e trist, dar este adevărat și cel mai rău lucru este că nu îți poți vopsi părul în fiecare săptămână, așa că soluția este să folosești toner frecvent.Investește în produse specifice

Cei care aleg să-și schimbe culoarea părului ar trebui să se pregătească să schimbe șamponul și balsamul, pe lângă creșterea listei de îngrijire, de la toneruri la un alt produs specific, în funcție de culoarea aleasă și de starea firelor. După ce veți folosi vopsea de păr, trebuie să vă schimbați rutina de curățare, deoarece textura și culoarea părului se schimbă.

Multă răbdare

De multe ori ceea ce ne dorim este să rămânem la aceeași culoare, doar să o accentuăm fie din cauza firelor de păr albe, fie pentru că părul pare lipsit de viață, dar de cele mai multe ori, schimbarea este mai radicală, în acest caz, așa că trebuie să ai o anumită rabdare până ajungi la culoarea dorită. Pentru un blond plantină, dacă pleci de la șaten, s-ar putea să fie nevoie de câteva ture de decolorare și toner. De aceea este necesar să ai răbdare pentru că procesul ar putea dura câteva zile.

Întreținerea este cheia

Te gândești să alegi doar culoarea, un salon bun și gata? În principal, în cazul blondului, este necesar să fie nuanțat din când în când, iar în cazul roșcatului, este nevoie de toner din cât în când. Iar dacă ai un păr care crește prea repede, înainte de a îl vopsi, gândește-te că va fi necesar să retușezi rădăcinile în fiecare săptămână.

Hidratarea este necesară

Adevărul? Când folosești vopsea de par , părul se va usca. Foarte mult chiar, în funcție de cât de mult trebuie decolorat. Dar nu este ceva descurajant. Doar investiți în măști de hidratare, săptămânal, pentru că este esențial. Îți va proteja părul și noua ta culoare. Trebuie să investești într-o mască hrănitoare pentru a-ți împiedica părul să se usuce. O dată pe săptămână este suficient pentru a avea un păr uimitor. De asemenea, există șampoane speciale, balsamuri și, nu în ultimul rând, uleiuri de păr care hidratează în profunzime și pe care este indicat să le utilizați după fiecare spălare. De asemenea, dacă folosești o placă sau un ondulator, este indicat să utilizezi protecție împotriva căldurii.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

lumea
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right