Primavara 2023: pantofii de dama pe care sa ii ai

Primavara 2023: pantofii de dama pe care sa ii ai
  calendar_month        
Primele zile însorite și aproape blânde încep să se facă simțite și abia așteptăm să aruncăm cizmele și pilotele pentru haine mai ușoare, mai feminine și de primăvară. De fapt, cu primăvara aproape de colț, toată lumea vrea să-și recreeze propria ținută, de la îmbrăcăminte la încălțăminte. Dacă iarna un pantof impermeabil care să țină piciorul cald este obligatoriu, vara putem începe să îndrăznim, aruncându-ne pe pantofi mai ușori, eleganți sau sport. Să aflăm împreună pantofii de damă pe care să-i purtam în primăvara anului 2023.

Balerini

Un pantof elegant, plin de stil, care nu se demodează niciodată. Dacă apoi sunt aplicate inserții curente pe partea superioară, aceasta nu poate lipsi din suportul pentru pantofi. Să vorbim despre o balerinii neagri, cu curea și cataramă la gleznă care face totul și mai elegant. Forma acestui pantof este ascuțită și există și un toc foarte jos care îl face mai șic. Pe partea superioară există știfturi sferice mereu în negru, pentru a evita contrastul cu pielea opaca mereu în negru. Talpa este din cauciuc, întotdeauna în această nuanță închisă.

Mocasini

Cu pantaloni sau fusta, mocasinul este un pantof versatil care poate fi purtat cu toate tinutele tale, in orice moment al zilei. Ziua la birou, seara la cină, acest pantof este dinamic, tânăr, la modă, să-l descoperim împreună. Acest model este confectionat din piele cu varf rotund si talpa de cauciuc. Un model total black care are un detaliu strălucitor capabil să creeze foarte mult contrast, vorbim despre catarama metalică sclipitoare care preia denumirea logo-ului. Talpa de cauciuc este inalta si impunatoare.

Adidasi

Nu putea lipsi un model de adidasi fete, care în acest caz nu este foarte casual, dar este elegant. Rafinat poate din cauza căptușelii matlasate și alb total. Talpa foarte înaltă, de 3,8 cm mai exact, este însoțită de o închidere cu șnur alb. Varful are o forma rotunda si un detaliu patent pe spate. Partea superioară este din piele ecologică și este din poliuretan, cu branț din piele și căptușeală interioară din material textil, talpa în schimb este din cauciuc.

Pantofi josi

Acum să vorbim despre o eleganță suplimentară. O eleganta care poate fi purtata cu orice ocazie, indiferent daca este casual sau formal. Un pantof jos cu farmec retro. Mai exact, aceasta are o talpă crestă, cu un stil vintage, care conferă modelului un aspect la modă. Un clasic actual cu un stil versatil, datorită pielii sale negre care are cusături cusute manual cu broghe speciale. Confortul acestui pantof este de durată și de neegalat. Inchiderea este dantelata cu sireturi negre subtiri.

Pantofi cu toc

Terminăm cu încălțăminte șic în continuare. Un decolteu model Chanel cu toc inalt si plin de detalii. Un pantof cu toc inalt de 8 cm care poate fi purtat in fiecare zi si seara.

Iată, acestea sunt doar câteva dintre modelele și mărcile de pantofi pe care le poți purta în primăvara anului 2023. Analizează pantofii propuși mai sus și descoperă online alte încălțăminte versatilă, confortabilă, elegantă dar mai ales colorată. Cumpărați încălțăminte pentru primăvara 2023.

Recomandari