Totul despre Little Black Dress si bijuteriile potrivite pentru aceasta rochie

Totul despre Little Black Dress si bijuteriile potrivite pentru aceasta rochie
  calendar_month   update 19 Sep 2023, ora: 10:32   photo_cameraUnsplash    
Little Black Dress - rochița neagră - este poate cel mai versatil element vestimentar din garderoba unei femei. Cu o astfel de rochie, chiar și cu un model foarte simplu, poți bifa cu succes orice eveniment, de zi sau unul de seară, foarte elegant. De asemenea, se pretează excelent pentru mersul la birou și chiar și pentru o plimbare în parc, dacă îți completezi ținuta cu încălțăminte adecvată. Din toate aceste motive, îți recomandăm cu căldură să-ți achiziționezi o astfel de rochie, care va fi salvatoare în orice situație.

Bineînțeles, accesorizarea este cheia, iar bijuteriile care îți completează rochia neagră sunt cele care îi pot da strălucirea și eleganța de seară sau aspectul profi pe care ți-l dorești să-l ai la serviciu. Cu câteva sfaturi de la experți poți purta aceeași rochie în ambele situații și totuși să arăți complet diferit.

Iată care sunt bijuteriile potrivite pentru Little Black Dress și cum să le porți:

Tipuri de bijuterii

În mod deloc surprinzător, aproape orice tip de bijuterie poate completa o rochie neagră, indiferent de materialul din care este realizată - metal, plastic sau chiar lemn, model, stil și așa mai departe. În funcție de alegerile făcute, vei obține aspectul pe care ți-l dorești. Dacă porți bijuterii tip fantezie, colorate, cu modele inedite, vei obține un look cool și modern și astfel să ai o ținută potrivită pentru ieșiri în oraș sau chiar la club.

O altă caracteristică importantă a rochiei negre este că poți să o accesorizezi cu oricâte bijuterii dorești să porți, însă este necesar să ții cont, totuși, de modelul rochiei. Spre exemplu, dacă rochia îți acoperă decolteul, dar tu vrei să porți neapărat colier, pentru că acesta va fi purtat deasupra ei, va trebui să alegi unul cu volum, în locul unuia discret.

Little Black Dress de seară

O rochie neagră cu un croi simplu poate fi transformată într-o ținută de seară strălucitoare, cu bijuterii din metale și pietre prețioase sau cu bijuterii tip statement. Important este să le alegi în funcție de modelul rochiei. Dacă este decoltată, un colier masiv, cu pietre îți va împodobi foarte frumos partea de sus. În cazul în care rochia are partea de sus plină, poți opta fie pentru un colier stratificat, fie pentru o broșă. Modelul de cercei contează, de asemenea, foarte mult. Bineînțeles, alegerea cea mai bună sunt cerceii lungi, tip candelabru, dar dacă, să spunem, aceștia sunt mai puțin pe stilul tău și ți se pare că sunt nepotriviți cu fizionomia ta, poți opta și pentru unii mai discreți, dar cu strălucire, din aur alb sau galben și cu pietre.



Brățările și inelele vor fi alese în același ton - să fie prețioase și elegante și să se potrivească cu celelalte bijuterii pe care le porți.În concluzie, pentru o Little Black Dress de seară optează pentru eleganță și opulență, dar fii atentă la cantitate, pentru că ce e prea mult poate strica și în această situație.

Little Black Dress de zi

Poți purta rochița neagră la evenimente casual de zi, cum ar fi un prânz cu prietenii sau o petrecere în familie. Bijuteriile fantezie, în stil boem, sunt potrivite pentru astfel de ocazii și îi vor da rochiei un aer cool și elegant, potrivit Love to Know.

Însă poți purta rochie neagră și la birou, dacă o completezi cu un lănțișor subțire cu pandantiv discret și cercei stud. O brățară tip tenis este alegerea cea mai potrivită pentru o ținută smart casual.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

alte fantezii
  • person

    "traiaste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!!!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right