6 dintre cele mai bune ceasuri de dama la pret accesibil

6 dintre cele mai bune ceasuri de dama la pret accesibil
  calendar_month        
Cine spune că trebuie să cheltuiești mult pentru a obține un ceas grozav? Uneori, cele mai bune ceasuri le puteți cumpăra sub 1000 de RON. Deși s-ar putea să nu fie la fel de elaborate sau să nu arate exact ca o bijuterie, cum sunt ceasurile mai scumpe, aceste ceasuri sunt totuși incredibil de elegante. Cel mai important este faptul că sunt, de asemenea, funcționale și ideale pentru utilizare regulată. Așadar, fie că aveți nevoie de un ceas nou de purtat la birou sau de un design șic care să se potrivească garderobei dvs. de weekend, mai jos veți găsi ceasurile de damă perfecte la preț accesibil.

1. Skagen Women’s Mesh and Glitz

Ceasul pentru femei Mesh and Glitz de la Skagen are un aspect discret, dar plin de farmec. Designul elegant prezintă banda de plasă, semnătură a mărcii, precum și o carcasă subțire, din oțel inoxidabil, de 28 mm, cu margine de oglindă. Cadranul este realizat din crom periat vertical și are 12 indicatoare cristalizate care se adaugă la stilul de lux al acestui ceas. Deși acest ceas pare ca și cum ar fi scump, prețul este incredibil de accesibil.

2. Timex Women’s Easy Reader

În timp ce Easy Reader pentru femei de la Timex poate să nu fie elegant sau modern, aspectul său clasic îi conferă o personalitate fermecătoare. Descendent direct din modelele mărcii din anii 1960, acest ceas este atât durabil, cât și clasic. După cum sugerează și numele, ceasul Easy Reader este, de asemenea, ușor de citit. Datorită cadranului său alb, cifrelor arabe complete și afișajului iluminat Indigo, nu veți mai avea niciodată probleme în a spune cât e ceasul.

3. Darci pentru femei Michael Kors

În timp ce ceasul Darci de la Michael Kors are mecanism quartz și este rezistent la apă până la 50 de metri, este designul elegant care te va face să te îndrăgostești de acest ceas. Fabricat din superbul oțel inoxidabil cu tonuri de aur roz, acest ceas cu brățară este șic, feminin și sofisticat. Carcasa mare, de 39 mm, are o lunetă strălucitoare, cadran tonal și marcatoare de ceas moderne.

4. Ceas Daniel Wellington Petite Bondi

Un ceas șic, minimalist a devenit o bază de stil și niciun ceas nu prezintă acest tip de eleganță subestimată mai bine decât ceasul Petite Bondi al lui Daniel Wellington. Dispunând de o carcasă rotundă de 32 mm din oțel inoxidabil și curea din piele albă proaspătă, acest ceas este simplist, dar extrem de elegant. O poți purta la serviciu pentru un look elegant de birou sau în weekend pentru un stil casual rafinat.

5. Citizen Women’s Eco-Drive Two-Tone

Perfect pentru purtarea zilnică, Citizen Women’s Eco-Drive Two-Tone oferă stil minimalist și funcționalitate ridicată. Ceasul impresionant are un design simplu și clasic combinat cu mecanism quartz japoneză de calitate precisă. În plus, mișcarea este alimentată de lumină naturală și artificială, ceea ce înseamnă că ceasul nu necesită baterie. Eco-Drive Two-Tone este, de asemenea, rezistent la apă până la 100 m și potrivit pentru înot și scufundare cu tub de respirat6. Tissot pentru femei T0482171705700 T-Race

Tissot a fost lider în inovația ceasurilor din 1853 și continuă să creeze ceasuri de bună calitate și cu design elegant până astăzi. Marca, despre care se știe că oferă produse de înaltă calitate la prețuri atractive, este locul perfect pentru a face cumpărături atunci când aveți nevoie de un ceas de înaltă performanță la un preț accesibil. În special, ceasul T-Race al mărcii are o valoare incredibil de bună și oferă purtătorilor un ceas elegant, cu mecanism cuarț, cu carcasă din oțel inoxidabil, cadran cronograf negru și rezistență la apă de 100 m.Recomandari

Newsletter Ele.ro

mai tarziu cu o zi
  • person

    "astazi e o alta zi..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right