Jennifer Aniston dezvaluie cel mai bun moment pentru a face sport. Vei scapa rapid de burta

Jennifer Aniston dezvaluie cel mai bun moment pentru a face sport. Vei scapa rapid de burta
  calendar_month        
Jennifer Aniston este una dintre vedetele pasionate de fitness care ofera adesea sfaturi admiratoarelor sale. Vedeta ne demonstrează adesea că mișcarea corpului este secretul tinereții veșnice. Ea ne-a împărtășit recent care este cel mai bun moment pentru a face exerciții fizice și a scăpa de burta bombată în timp record - vei fi surprinsă cât de ușor este să slăbești rapid!

Tocmai când credeam că a fi în formă este o misiune imposibilă, am descoperit recent că există un truc care ne poate ajuta în această sarcină. Potrivit antrenoarei sale Leyon Azubuike, frumoasa actriță se antrenează adesea chiar și la primele ore ale dimineții (atunci când este necesar), iar disciplina este cheia pentru ca ea să se mândrească cu o siluetă de invidiat. "Dacă are o ședință foto la ora 3 dimineața și trebuie să ne antrenăm înainte de atunci, mergem, ne respectăm reciproc în acest sens", a spus ea.

Primul lucru pe care am dori să îl știm este că trupul tău este perfect și nu trebuie să îl expui la mijloace ciudate pentru a ajunge la o anumită greutate. Reducerea grăsimii corporale este un proces în care trebuie să fii însoțită de experți în domeniu, cum ar fi nutriționiști sau antrenori. Nu uita că sănătatea ta va fi întotdeauna prioritară!

Recomandari