Cum sa te bucuri de un ceai perfect la birou

Cum sa te bucuri de un ceai perfect la birou
  calendar_month     photo_camerawww.vedda.ro    
Vă place să vă cufundați în ritualul ceaiului. Ceainicul elegant, ceașca de ceai și farfurioara, o strecurătoare și, poate, puțin lapte pe lângă - toate aceste elemente creează o experiență minunată a ceaiului. Dar, s-ar putea să nu aveți timp să stați o oră sau două în fiecare zi pentru a vă bucura de acest ritual.

În schimb, s-ar putea să vă aflați lucrând cu normă întreagă - fie acasă, fie la birou. Poate chiar vă luptați să găsiți timp în ziua dvs. agitată pentru a vă prepara ceaiul. Pentru majoritatea oamenilor timpul este destul de limitat. Vă oferim câteva sfaturi pe care le puteți utiliza astfel încât să puteți lua acele înghițituri de ceai în timp ce vă faceți treaba la birou sau acasă. Aveți nevoie doar de vesela potrivită și de opțiunile de ceai convenabile, astfel încât să vă puteți bucura de ceai chiar și în cele mai aglomerate momente din zi.

Utilizează pliculețe de ceai

Cel mai simplu mod de a savura ceaiul este să găsiți pliculețe de ceai de calitate pe care le puteți pune într-o cană termică (mai ales când vă grăbiți în drum spre birou) sau o ceașcă. Nu contează dacă lucrați la birou sau dacă vă străduiți să vă echilibrați programul încărcat de acasă - pliculețele de ceai vă fac viața mai ușoară.

Dacă decideți că pliculețele de ceai sunt cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră, luați în considerare căutarea unui ceai negru sau oolong. Sunt șanse să aveți acces la apă foarte fierbinte - temperaturi apropiate de cea de fierbere. Deoarece ceaiurile negre și oolong sunt oxidate, acestea pot face față temperaturilor ridicate ale apei și veți beneficia la maximum de aroma lor robustă.

Dacă ceaiurile negre sau oolong nu sunt preferatele dumneavoastră, vă puteți bucura în continuare de amestecuri delicate de ceai verde, alb sau ceaiuri de fructe. După ce turnați apa fierbinte în ceașcă, lăsați apa să stea câteva minute pentru a se răci înainte de a înmuia pliculețul de ceai.

Utilizează o cană cu infuzor

Vă plac infuziile de ceai și doriți experiența completă a ceaiului din frunze libere pe care îl puteți lua cu dvs. la birou? Explorați lumea cănilor cu infuzor. O cană vine cu un infuzor personalizat și un capac care poate fi folosit pentru a acoperi cana - poate fi folosit și ca suport pentru infuzor. Aduceți cana de infuzare la birou alături de ceaiul dvs. preferat.

Nu uitați că, dacă puneți la infuzat un amestec delicat de ceai verde, alb sau din plante, este necesar să lăsați apa să se răcească câteva minute. Așezați ușor infuzorul în cană și puneți la infuzat frunzele de ceai. Odată ce ceaiul este infuzat la tăria dorită, puteți scoate infuzorul și îl puteți așeza pe capac în timp ce vă bucurați de prima ceașcă de ceai.

Cum alegi cel mai potrivit ceai pentru zilele epuizante la birou?

Cele mai potrivite ceaiuri pentru zilele pline de activități de sunt cele care îți oferă o stare de relaxare, concentrare și te eliberează de stres. Cele mai bune ceaiuri pentru relaxare sunt cele cu infuzie de iasomie. S-a demonstrat că esența florii de iasomie are efecte calmante suplimentare pe lângă cele deja oferite de ceai. O mulțime de ceaiuri din plante sunt, de asemenea, excelente pentru relaxare. Consultă gama variată de ceaiuri disponibilă în magazinul online Vedda și alege-l pe cel potrivit necesităților tale.

Recomandari