Cum a slabit Andreea Esca 6 kilograme, fara sa renunte la alimentele preferate

Cum a slabit Andreea Esca 6 kilograme, fara sa renunte la alimentele preferate
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
10 Aug 2022, 22:30
  update
Actualizat
10 Aug 2022, ora: 22:34
     
Andreea Esca a reusit sa slabeasca 6 kilograme, fara sa renunte insa la alimentele si mancarurile sale preferate. Pentru a da jos kilogramele care o suparau, vedeta a apelat la serviciile unui specialist, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Astfel, prezentatoarea de la Pro Tv a renuntat sa mai combine anumite alimente la o singura masa si a adaugat in meniul sau zilnic salate si fructe.

De asemenea, ea vedeta a reduc si cantitatea de carne pe care o consuma la jumatate si a renuntat total la dulciuri. A limitat totodata si cantitatea de paine la o singura felie pentru fiecare masa.

„Cred că e bine a mânca mai puțin. Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o felie de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult. De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri”, a povestit Andreea Esca, notează redacția.ro. „Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi. În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa”, a mai povestit ea.

Recomandari