Cat de sanatos este avocado? Mihaela Bilic: "Ne-au prostit"

Cat de sanatos este avocado? Mihaela Bilic: "Ne-au prostit"
  calendar_month   update 22 Ian 2024, ora: 08:56      
Nutritionista Mihaela Bilic a desfiintat unul dintre cele mai consumate alimente. Desi este indicat adesea in diete, Mihaela Bilic spune ca avocado nu este atat de sanatos pentru romani, ci mai degraba pentru oamenii din America de Sud,

„Avocado este sănătos pentru oamenii din America de Sud. Faza cu avocado a fost o făcătură la nivel de marketing și la nivel de industrie alimentară pentru a crește profitul și comerțul din țările care produceau avocado.Practic da, ne-au prostit.

Acum a devenit o adevărată industrie. Se taie păduri pentru a fi cultivat avocado. Este o isterie generală. Toată lumea mănâncă avocado.Noi nu avem nevoie de avocado în fiecare zi. Poate și el să facă parte dintr-o dietă diversificată, dar nu ne culcăm și ne trezim cu avocado! Nu este ok. În plus, are multe grăsimi. Un avocado are 350 de calorii!”, a zis Mihaela Bilic la PRO TV.

In schimb, Mihaela Bilic recomanda bananele. Sunt pline de potasiu, magneziu și fibre. O banană are mai puține calorii decât o felie de pâine, are efect alcalin și nu stimulează apetitul, spre deosebire de alte fructe. O banană de 120 de grame conține 25 de grame de carbohidrați. Atenție! Cu cât banana este mai coaptă, cu atât are mai mult amidon în ea, ci nu zahăr!

„Rețineți: banana e bună și pentru foame și pentru energie și pentru siluetă și pentru starea de bine!”, a zis ea.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

.............................................................................................
  • person

    "a￯n incona￯tient, nimic nu ia sfa￯ra￯it, nimic nu trece, nimic nu se uita￯."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right