Alimentul care poate fi consumat fara limita. Nu ingrasa deloc

Alimentul care poate fi consumat fara limita. Nu ingrasa deloc
  calendar_month   update 20 Apr 2023, ora: 21:58      
Nutritionistul Mihaela Bilic a dezvaluit care este alimentul ce poate fi mancat fara limite pentru ca nu ingrasa. Este vorba mai exact de branza proaspata de vaci. Acest produs este recomandat in curele de slabire, indiferent de procentul de grasime.

„Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede. Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescență după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului. brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit.

Când spunem “brânză de vaci” ne referim la brânza proaspătă, dacă suntem români, sau la cottage cheese (perle de brânză), dacă suntem englezi. Și chiar ei, cercetătorii englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire.

Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume – fără limită de cantitate- indiferent câtă grăsime are sau cum se numește„, spune Mihaela Bilic.

Recomandari