Ce trebuie sa mananci ca sa slabesti rapid dupa sarbatori. Sfaturile Mihaelei Bilic

Ce trebuie sa mananci ca sa slabesti rapid dupa sarbatori. Sfaturile Mihaelei Bilic
  calendar_month   update 02 Ian 2023, ora: 17:06      
Ai acumulat cateva kilograme in plus de sarbatori si vrei sa scapi cat mai repede de ele. Nutritionistul Mihaela Bilic a dezvaluit ce trebuie sa manancam dupa excesele alimentare de la Craciun si de la Revelion.

„Cel simplu lucru după un exces este să îi dăm o pauză organismului. Ce înseamnă această pauză? Hidratare din belșug și nu mă refer doar la apă ci și la ciorbe, dacă se poate de legume, la care nici măcar nu merită să le numărăm caloriile. Acolo avem doar apă, fibre, vitamine, minerale, deci doar sănătate. A se consuma fără moderație de această dată. Puteți abuza de ea, puteți mânca ciorbă de trei ori pe zi! Nimeni nu se gândește la ciorba ca la alimentul ideal de slăbit! Este o chestiune pe care v-o recomand”, a explicat Mihaela Bilic în emisiunea „Sfat de Sănătate”, de la Antena 3.

Nutriționistul mai recomandă și consumul regulat de produse lactate slabe. „Apoi produsele lactate slabe. Fie că e vorba de lapte bătut, lapte dulce, iaurturi, chiar și cașul sau brânza proaspătă are în compoziție calciu din belșug care ne ajută să deblocăm metabolismul și să îl ajutăm să ardă mai repede grăsimea de rezervă”, a adăugat Mihaela Bilic.Recomandari

Newsletter Ele.ro

RFW - a doua zi
  • person

    "fashion is the science of appearances"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Cardigan Mia 30
Shop Ele.rochevron_right