Planta care poate rezista si doua saptamani fara apa. E cel mai usor de ingrijit

Planta care poate rezista si doua saptamani fara apa. E cel mai usor de ingrijit
  calendar_month        
Plantele din acest top 3 sunt toate foarte rezistente și pot trăi până la 2 săptămâni fără apă. De asemenea, sunt tolerante la umbră, ceea ce le face ideale pentru apartamentele sau casele cu puțină lumină naturală.

Sansevieria sau limba soacrei
Sansevieria, cunoscută și sub numele de limba soacrei, este o plantă foarte populară, cunoscută pentru rezistența sa. Această plantă poate supraviețui cu foarte puțină apă și trebuie udată doar o dată pe lună sau o dată la două săptămâni pe vreme caldă. Sansevieria este, de asemenea, tolerantă la umbră, ceea ce o face o alegere bună dacă locuiți într-un apartament cu puțină lumină naturală.

Zamioculcas
Zamioculcas, cunoscută și sub numele de plante ZZ, este o altă plantă foarte rezistentă, ideală pentru începători. Această plantă poate supraviețui cu foarte puțină apă și trebuie udată doar la fiecare 2-3 săptămâni. Zamioculcas este, de asemenea, tolerantă la umbră, ceea ce o face o alegere bună pentru cei care locuiesc la semiumbră.

Dietes
Planta Dietes produce flori frumoase chiar și cu puțină îngrijire. Frunzele sale sunt verzi în formă de panglică și cresc până la 1 metru lungime. Florile sunt de scurtă durată, dar ies foarte des. Poate trăi în plin soare sau semiumbră și, cel mai bine, are nevoie doar de o udare de 1 pahar de apă pe săptămână și atât.


Recomandari