Ingrasamantul natural care ajuta orice planta sa infloreasca. Il poti prepara chiar tu acasa

Ingrasamantul natural care ajuta orice planta sa infloreasca. Il poti prepara chiar tu acasa
  calendar_month   update 01 Mar 2023, ora: 21:02      
Daca ai incercat pana acum numeroase produse pentru plantele tale care sa ajute la inflorirea acestora, insa niciuna dintre ele nu a functionat, atunci venim in ajutorul tau cu un truc fantastic.

Este posibil să faceți ca plantele de apartament să înflorească cu ingrediente din bucătăria dumneavoastră, deoarece există unele legume și cereale care conțin mai mulți nutrienți care favorizează creșterea lor. Mazărea este una dintre ele.

Care sunt beneficiile mazărei pentru plante?

Mazărea este bogată în proteine, fibre, fosfor, potasiu, tiamină, niacină, folați și vitamina C. Acești nutrienți sunt necesari pentru dezvoltarea și creșterea plantelor, deoarece le ajută să înflorească ușor, mai ales la speciile de interior. Să faci compost de casă din mazăre este foarte ușor, așa că, dacă vrei să încerci, iată rețeta de mai jos.

Ingrediente:

3 linguri de mazăre
4 linguri de linte
Un litru de apă
O oală
O strecurătoare.

Cum se prepară:

Pasul 1

Puneți cele trei linguri de mazăre împreună cu cele patru linguri de linte și litrul de apă în oală timp de 24 de ore.

Pasul 2

După ce s-a scurs timpul, lasa-le sa fiarba aproximativ patru minute. Apoi, opriți focul și transferați în blender. Așteptați să se răcească puțin și treceți-l printr-o strecurătoare.

Pasul 3

La final, toarnă puțin din acest amestec pe plante pentru a le face să înflorească ușor. Este recomandat să îl aplicați doar o dată pe lună pentru a vedea rezultate pozitive.
Recomandari