Ingrasamant de casa pentru a face suculentele sa infloreasca intr-o singura saptamana

Ingrasamant de casa pentru a face suculentele sa infloreasca intr-o singura saptamana
  calendar_month   update 02 Oct 2022, ora: 19:19      
Dacă plantele suculente sunt frumoase în sine, atunci când au flori sunt și mai frumoase. Este foarte important să aveți grijă de ele, astfel încât să crească sănătoase și să nu se ofilească. Din fericire, pentru acest tip de plantă există un îngrășământ special care poate fi preparat acasă cu 3 ingrediente din bucătărie.

Odată ce o puneți pe o planta suculentă, aceasta va înflori în decurs de o săptămână și va rămâne frumoasă pentru o perioadă lungă de timp. Plantele suculente cu flori sunt plantele de care te îndrăgostești la prima vedere, iar motivul este foarte simplu: sunt rezistente, necesită puțină udare, iar florile lor sunt viu colorate.

Din acest motiv, este obișnuit ca ele să facă parte din decorul locuințelor, deoarece se adaptează cu ușurință la mediul în care sunt amplasate.

Ce plante suculente dau flori?

Cele mai frumoase și mai ușor de îngrijit sunt suculentele cu flori:

-Trandafirul deșertului (Adenium obesum).
-Coroana de spini (Euphorbia milii).
-Calandrinia spectabilis (Calandrinia spectabilis).
-Kalanchoe.

Cât durează floarea suculentă?

Acest lucru depinde de tipul de suculentă pe care o aveți: în general, florile durează săptămâni sau până la 3 luni înainte de a începe să se usuce; este posibil să observați că acest lucru se întâmplă când vine iarna.

Aveți nevoie de: 2 litri de apă. O coajă de banană. O coajă de ou.

Preparare și metodă de utilizare: Puneți apa, coaja de banană și coaja de ou într-un recipient. Lăsați să stea o zi, apoi udați suculentele. Este foarte important să nu puneți apă pe petale, pentru a nu le deteriora. Turnați apa în sol și în decurs de o săptămână veți observa că apar flori noi, iar cele existente par mai mari și mai frumoase. Acest compost va face ca plantele suculente să crească mari și colorate!Recomandari