Feng Shui: Cuartul pe care ar trebui sa il asezi in casa pentru a alunga saracia

Feng Shui: Cuartul pe care ar trebui sa il asezi in casa pentru a alunga saracia
  calendar_month   update 01 Apr 2023, ora: 17:04      
Cuarțul sau pietrele norocoase sunt minerale despre care se crede că au proprietăți energetice pentru a atrage vibrații pozitive. Cu toate acestea, conform Feng Shui, există un cuarț special care te ajută să ții sărăcia departe și pe care ar trebui să-l așezi în casa ta pentru a avea o mai mare stabilitate financiară. Așadar, dacă vrei să știi ce cuarț recomandă Feng Shui pentru a atrage banii, iată că îți spunem totul despre el.

Feng Shui este o filozofie de origine chineză care asigură că anumite elemente și obiecte sunt capabile să atragă energie pozitivă, deoarece ajută la promovarea armoniei. Printre aceste elemente se numără și pietrele de cuarț, cunoscute și sub numele de pietre norocoase, care sunt folosite pentru a proteja locuința, a atrage bani, a evita vibrațiile negative etc.

Cuarțul pe care trebuie să îl ai pentru a alunga sărăcia este turmalina, pentru că, potrivit site-ului Chismecito, este perfect pentru a absorbi energiile rele, deci este ideal pentru a evita vibrațiile negative din sfera financiară. De asemenea, turmalina are rolul de a multiplica vibrațiile pozitive, așa că te va ajuta să îți înmulțești și banii.Recomandari