De ce sa pui frunze de dafin in aspirator. Trucul e genial, te va cuceri

De ce sa pui frunze de dafin in aspirator. Trucul e genial, te va cuceri
  calendar_month   update 02 Aug 2023, ora: 20:39      
Există momente în care, indiferent câte ore petrecem curățând vasele murdare, hainele, podelele, pereții, ferestrele și chiar aruncând gunoiul de acasă, pur și simplu nu putem pune capăt mirosului neplăcut din locuinta.

Ne-am putea gandi că varianta ideală ar fi să recurgem la un odorizant, însă această alternativă poate fi contraproductivă, deoarece esențele se pot amesteca provocând un miros mai puternic ca să nu mai vorbim de riscul de otrăvire pe care îl reprezintă în cazul în care este consumat din greșeală. Nu vă faceți griji, nu mai trebuie să alegeți între a vă risca sănătatea sau a suporta mirosul dezgustător, pentru că am găsit alternativa ideală pentru a vă face casa să miroasă a curat cu un singur ingredient din bucătărie.

Profitați la maximum de proprietățile dezinfectante și antibacteriene ascunse ale frunzelor de dafin. Tot ce trebuie să faceți este să măcinați câteva frunze de dafin uscate în interiorul sacului aspiratorului dumneavoastră.

Apoi începeți să aspirați casa așa cum o faceți de obicei, veți observa cum în timp ce îndepărtați praful și murdăria vă parfumați si casa . Dacă vreți să vă asigurați că in casa continuă să miroasă a curat toată ziua, puteți lăsa și câteva frunze de dafin în interiorul sertarelor sau în camere.


Recomandari