Trucul cu ulei de gatit pentru a descurca lanturile si colierele in cateva secunde

Trucul cu ulei de gatit pentru a descurca lanturile si colierele in cateva secunde
  calendar_month   update 04 Nov 2022, ora: 14:46      
Poti incerca ore in sir sa descurci nodurile unui colier, dar poti apela la un truc mult mai rapid cu ulei de gatit, care te va ajuta sa descurci lanturile in doar cateva secunde.

Indiferent dacă bijuteriile sunt din argint sau aur acestea se pot inoda foarte usor atunci când sunt depozitate incorect. Daca vrei sa le pastrezi in conditii optime si in siguranta, atunci opteaza pentru casete de bijuterii astfel incat fiecare piesa sa stea separata. Acum, dacă nu ai putut să o eviți, iată cum să desfaci rapid și ușor nodurile lanturilor.

Trucul cu ulei de gătit pentru a descurca lanțurile și colierele în câteva secunde

Deși trucul cu pudră de talc pentru a descurca nodurile din coliere este foarte popular, metoda pe care o vom împărtăși este chiar mai simplă și mai eficientă. Tot ce ai nevoie este un strop din uleiul de măsline pe care îl folosești pentru gătit. Atingeți nodul și, dacă există o anumită mobilitate, descurcați-l cu mâinile sau cu un ac.

Daca acesta este insa foarte intepenit, trebuie doar să aplicați o picătură de ulei de măsline pe lant ca sa alunece si se desfaca mult mai ușor. Nodul se va desface de la sine și tot ce trebuie să faceți este să trageți ușor pentru a-l descurca. După ce ați terminat, spălați bijuteria cu apă caldă și puțin săpun neutru pentru a îndepărta reziduurile de ulei.

În plus, uleiul de măsline extravirgin este un aliat pentru curățarea bijuteriilor, deoarece le redă strălucirea naturală. Puteți adăuga un strop de suc de lămâie (doar în cazul aurului și argintului).

Recomandari