Mihai Checherita te ajuta sa iti descoperi adevaratul potential

Mihai Checherita te ajuta sa iti descoperi adevaratul potential
  calendar_month        
Dezvoltarea personală este un subiect de mare interes și așa și trebuie să fie pentru fiecare persoană în parte. Obiectivul suprem al ființei umane este atingerea celei mai bune versiuni proprii, lucru care necesită multă muncă și implicare independentă, dar și ajutor din partea unor experți acreditați. Prin coaching drumul este mai ușor prin simplul fapt că ești ghidat să găsești răspunsuri la întrebări care te macină. Vibrații Înalte îți deschide porțile spre vindecare și dezvoltare, cu ajutorul ședințelor de Coaching 1 la 1: https://vibratiiinalte.ro/coaching/.

Ce presupun ședințele de coaching?

Dacă ar fi să folosim un singur cuvânt pentru a descrie coaching-ul, acela ar fi conștientizare. Cu alte cuvinte, acest proces are menirea să îți deschidă ochii într-o manieră de mare profunzime. Tu cât de conștient ești cu privire la motivele pentru care faci ceea ce faci acum? De ce tinzi să procrastinezi?

De ce lași sarcinile pe ultima sută de metri? Ce te face să nu poți atinge idealul când vine vorba de propria persoană. Conștientizează răspunsurile la aceste întrebări și observă cum traiectoria vieții tale ia o întorsătură pe care o așteptai de mult. Coaching-ul te ajută să te conectezi profund cu Sinele tău Superior la nivel Fizic, Mental și Spiritual, ca să trăiești o viață deplin conștientă.

Cum te poate ajuta acest pas să îți schimbi viața?

Tu știi ce simți? Dar care sunt motivele pentru care simți ce simți? Majoritatea dintre noi avem răni nevindecate de existența cărora de multe ori nici nu știm. Acestea sunt de obicei principala cauză pentru care nu ne putem îndeplini obiectivele, iar ședințele de coaching te ajută să le descoperi, să le înțelegi, pentru ca mai apoi să găsești o cale eficientă de vindecare.

De asemenea, mentorul tău te va învăța să trăiești în viitor, să te bucuri de fiecare moment, astfel încât să îți descoperi pacea și liniștea interioară de care ai mare nevoie pentru a putea evolua. În momentul în care devii profund conștient cu privire la propria persoană reușești să îmbunătățești relațiile cu cei din jur, să îți dai seama de toate binecuvântările de care ai parte, să practici recunoștința și să îți folosești astfel energia în scopuri benefice.

Află de la Mihai Checheriță care sunt principalele lucruri pe care trebuie să le înțelegi pentru a putea începe procesul de vindecare

Există principii clare de la baza cărora încep ședințele de coaching. Trebuie să știi că tu ești energie și tot ceea ce eliberezi în univers se va întoarce către tine poate înzecit. De asemenea, tu ești dirijorul vieții tale, ceea ce înseamnă că tu decizi ce turnură ia. Nu lăsa această responsabilitate în mâinile altcuiva, ci concentrează tot efortul spre a-ți atinge țelurile. Rănile și traumele nu reprezintă ancore în trecut care îți țin procesul de dezvoltare pe loc, ci ancore de care să te folosești pentru a vedea mai rapid primele rezultate. Lecțiile pe care le poți învăța sunt multiple, însă pentru a afla mai multe nu rămâne decât să stabilești prima întâlnire cu mentorul tău.

Programează-ți chiar acum o ședință de coaching

Accesează site-ul Vibrații Înalte și completează formularul de înscriere cu datele solicitate. Momentul primei întâlniri se va stabili de comun acord, astfel încât să poți manifesta deschidere deplină în procesul ce va urma. Pe Zoom sau în persoană se vor stabili motivele și obiectivele acestor întâlniri, dar și planul de acțiune personalizat pe care să îl pui în practică, sub îndrumarea coach-ului, pentru a le îndeplini.

Descoperă de la Vibrații Înalte că tu ai control deplin asupra traiectoriei vieții tale iar acest lucru te va face de neoprit!

Recomandari